Kde duše předků sídlí...

Vydejte se s námi po památkách známých, i neznámých, dřív než nadobro nám zmizí

csbebghrenfrdehuitplrusrsksles

GDPR

Ochrana osobních údajů GDPR

Tyto zásady ochrany soukromí vstoupí v platnost dne 25. května 2018.

Kdo shromažďuje vaše údaje?

Vaše data jsou shromažďována a kontrolována:

Eva Kašlíková
Bystročice 48
779 00 Olomouc 
Česká republika 

Jaká data se shromažďují?

Shromažďujeme, ukládáme a zpracováváme následující typy informací o našich uživatelích.

Při registraci na naše stránky:

  • Uživatelské jméno / Heslo (data jsou šifrovaná)
  • Emailová adresa
  • Datum registrace
  • Datum poslední návštěvy

Jak jej shromažďujeme?

Osobní údaje se shromažďují, jakmile zadáte údaje na našich webových stránkách, tím nám udělíte souhlas / právo zpracovat tyto osobní údaje za účelem přístupu k neveřejné části našeho webu.
Poskytování vašich dat je dobrovolné, avšak vzhledem k zajištění přístupu k neveřejné části webu je nezbytné.

Proč to shromažďujeme?

Jediný důvod, proč shromažďujeme osobní údaje, je zajištění přístupu k neveřejné části webových stránek mizejicipamatky.cz, pro kterou jste se registrovali.
Přihlašujete se na naše webové stránky - abychom vám umožnili přístup k odběru služeb pro registrované uživatele. Data budou použita k vaší autentizaci a ke zlepšení služeb, které poskytujeme.

S kým se budou data sdílet?

Údaje které nám v rámci registrace sdělíte, nejsou sdílena, ani jinak předávána třetím osobám.

Jak dlouho vaše data ukládáme?

  • Údaje nebudou zpracovávány déle, než vyžaduje účel, pro který byly shromážděny.
  • Pokud jste souhlasili, budou vaše data ukládána, dokud souhlas s jejich zpracováním neodvoláte.
  • Pokud jste si vytvořili na našich stránkách účet, budou vaše údaje uloženy, dokud svůj účet nezrušíte.

Jakou máte kontrolu?

Souhlas na základě kterého jsou údaje zpracovávány, máte právo kdykoli odvolat. To neovlivňuje zpracování, dokud svůj souhlas neodvoláte.

Souhlas je výslovně poskytován našimi uživateli při provádění akce nebo úkolu (např. když poskytují uživatelská data, kontaktují nás prostřednictvím kontaktního formuláře).
Jediným zdrojem dat, který máme k dispozici, je váš souhlas a jejich poskytnutí.
Vždy nás můžete kontaktovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., abyste mohli svůj souhlas odvolat anebo požádat o smazání účtu.

Práva návštěvníků našeho webu ohledně GDPR jsou posuzována a stanovena, včetně:

Právo být informován:

V těchto "Zásadách ochrany soukromí" informujeme naše uživatele o tom, jak budou jejich údaje využívány

Právo na přístup:

Naši uživatelé mají přístup ke všem datům uloženým na stránce mizejicipamatky.cz, a to tak, že přejdou do sekce "Můj účet" (po přihlášení na web)

Právo na opravu:

Pokud chcete něco ve vašich datech změnit, kontaktujte nás na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., všechny vaše požadavky zpracujeme.

Právo vymazání:

Chcete-li svůj účet smazat, kontaktujte nás prosím na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.,  váš požadavek zpracujeme v nejkratší možné době.

Právo omezit zpracování:

S výjimkou podrobností uvedených na této stránce nezpracováváme, ani neukládáme žádná data návštěvníků našich stránek.

Právo na přenositelnost dat:

Pokud naši uživatelé chtějí, v souladu s definicí GDPR, exportovat své osobní údaje nás mohou kdykoli kontaktovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Právo na námitku:

Naši uživatelé nás mohou kdykoli kontaktovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Právo podat stížnost

Pokud si myslíte, že vaše data jsou zpracovávána nelegálně, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů

Jak chráníme vaše informace?

Při zadávání objednávky nebo přístupu k vašim osobním údajům provádíme řadu bezpečnostních opatření k zachování bezpečnosti osobních údajů.  Používáme zabezpečený server. Všechny předávané informace jsou šifrovány a přenášeny technologií Secure Socket Layer (SSL).

Používáme cookies?

Ano. Cookies jsou malé soubory, které webová stránka ukládá pomocí prohlížeče na pevný disk vašeho počítače (pokud to dovolíte) a umožňuje tak webu rozpoznat prohlížeč a pamatovat si určité informace. Používáme cookies, což nám pomáhá zapamatovat si a uložit nastavení pro příští návštěvy. 

Předáváme nějaké informace třetím stranám?

Vaše osobní identifikační údaje neprodáváme, neobchodujeme s nimi, ani jinak je neposkytujeme třetím stranám . To nezahrnuje důvěryhodné třetí strany, které nám pomáhají při provozování našich webových stránek, pokud tyto strany souhlasí s tím, že budou tyto informace uchovávat jako důvěrné. 

Odkazy třetích stran

Občas podle našeho uvážení můžeme na našich stránkách zahrnout nebo nabídnout produkty nebo služby třetích stran. Tyto weby třetích stran mají samostatné a nezávislé zásady ochrany osobních údajů. Proto nemáme odpovědnost za obsah a aktivity těchto propojených stránek. Přesto se snažíme chránit integritu našich stránek a vítáme jakoukoli zpětnou vazbu ohledně těchto stránek.

Zásady ochrany osobních údajů online

Tyto zásady ochrany osobních údajů online se vztahují pouze na informace shromážděné prostřednictvím naší webové stránky.

Změny našich zásad ochrany osobních údajů

Pokud se rozhodneme změnit naše zásady ochrany osobních údajů, zveřejníme tyto změny týden před jejich aplikací.

Spolupracujeme

 

Prázdné domy >>>

 

.

 

GDPR